Ook dit is zeker mogelijk bij ons. Wilt u lekker genieten van de Turkse temperatuur in cultuur voor een langere tijd? U bent met pensioen of vroegtijdig gestopt met werken? Geniet dan lekker voor een langere periode van het vakantiehuis op een toplocatie! Zoals meerdere bewoners, of huurders, op het park van Toros Residence III doen, zijn zij voor een langere tijd aanwezig in het huis in Turkije. Gedurende het hele jaar wordt het park bewaakt en is er genoeg te doen in de omgeving.

Periodes en het klimaat

In de maanden van april t/m oktober, is het klimaat op top niveau in Alanya (Kargicak). Zo kunt u in de lente maanden rustig wennen aan het warme weer, met mooie en zwoele zomeravonden. Gedurende de zomer stijgt de temperatuur en kan dit oplopen tot 40 graden. Ja, dit klinkt erg warm! Maar ook hier raakt u snel aan gewend. Een frisse duik in het zwembad en de airconditioning binnen het huis maken het zeer aangenaam. Daarentegen zijn de avonden nooit fris, en kunt u lang genieten op het terras of bij een van de vele restaurants aan de boulevard en de haven.

Veilig op het park met bewaking

Het huis is gelegen op een gezamenlijk park met meerdere bewoners van villa’s en appartementen. Zo is er altijd wel wat gezelligheid op het park, maar is het niet te druk. Er is ‘s nachts een bewaker aanwezig op het park die alles goed in de gaten houdt. Geen zorgen voor onaangenaam bezoek dus! Mocht er iets noodzakelijks aan de hand zijn, dan is er ook Turks gezin te benaderen welke goed Engels spreken, aan het begin van het park.

Faciliteiten

Op het park bevindt zich een gemeenschappelijk zwembad. Bij het zwembad zijn ligbedden (en kussens), parasols en een ruime koelkast aanwezig. Er is naast het grote zwembad, een kinderbadje en een glijbaan. Ook hier is het nooit heel druk, dus u kunt hier gerust met het gezin of vrienden lekker liggen gedurende het jaar. Sommige bewoners hebben overigens een privé zwembad, waardoor niet iedereen te vinden is bij het gemeenschappelijke zwembad.

Wil u naast een paar goede banen zwemmen nog meer lichaamsbeweging krijgen? Dan raadt ik u zeker aan om eens naar de fitnessruimte te gaan (welke naast het zwembad is). Hier staan een 10-tal apparaten voor zowel cardio als kracht trainers. Eerst even goed zweten in de sportzaal dus, een douche nemen en lekker het zwembad in duiken!

fitnesszaal

Meer informatie voor het huren van het vakantiehuis?

Voor informatie en prijzen voor het huren van het vakantiehuis voor een langere termijn, kunt u hier terecht. De standaard prijzen zijn weergeven op de website, maar in overleg kunnen we voor langere huurperiodes een mooi aanbod doen.

Translate »