Tijdens het verblijf in ons vakantiehuis, wil je er vast een dagje op uit met vrienden of het gezin. Als je op zoek bent naar een mooi zwemparadijs rondom Alanya en Kargicak om een dagje door te brengen, dan is Utopia World een goed idee! Dit resort is gelegen in Kargicak, op loopafstand van het vakantiehuis. Als gast kun je hier een dag terecht voor 45 euro per dag indien je gebruik wilt maken van alle faciliteiten van het resort. Wil je alleen gebruik maken van het gigantische zwembad en de bijbehorende aquabar en snackbar? Dan kun je terecht voor 28 euro per dag.
Mocht je (jonge) kinderen bij je hebben, dan is dit echt een aanrader om een dagje door te brengen! Het prachtige zwemparadijs heeft verschillende buitenbaden, glijbanen, watervallen en een lange wildwaterbaan. Om een impressie te krijgen van dit park, heb ik hieronder wat foto’s toegevoegd.

utopia-glijbanen utopia-mainpool utopia-uitzicht utopia-waterbaan utopia-wildwaterbaan utopia-zwembad

Meer een strandtype? Ook vanuit het Utopia resort kun je de brug over (over de weg) naar het strand. Met prachtig uitzicht op mooie heldere zee, zal je hier gegarandeerd een mooie dag beleven!

Klik hier om naar de website van Utopia World te gaan

Translate »