Nog even last minute een heerlijke vakantie boeken naar Turkije?

Wilt u ook graag nog even lekker een weekje naar de zon? Relaxen op het strand of aan het zwembad en ’s avonds heerlijk uit eten in de bruisende stad. Boek dan een last minute vakantie naar Turkije. Lekker genieten in een privé villa nabij Alanya? Dit kan allemaal in onze 6 tot 8 persoons vakantievilla op toplocatie. De vakantiewoning ligt zo’n 700 meter van het strand en is een kleine half uurtje rijden naar de stad Alanya.

Boekt u in de maand juli 2016 nog de villa bij ons voor een bepaalde periode, dan krijgt u tot 20% korting op de huurprijs! (afhankelijk van de periode).

Een last minute retour ticket naar Gazipasa Turkije kost nu zo’n 300 euro. Gazipasa is een vrij nieuw vliegveld nabij Alanya en heel erg dichtbij de villa In de plaats Kargicak. Hier kan een taxi u ophalen en binnen een half uur wordt u voor het huis afgezet. Ideaal toch? Mocht u toch liever vliegen op Antalya (vanwege lagere kosten of andere redenen) dan is dat ook mogelijk. Echter is de reistijd van Antalya airport naar Alanya (Kargicak) zo’n 2,5 uur. Er zijn ook vaak transfers te boeken vanaf het vliegveld voor een leuke prijs. Of gaat u met een groepje van 6 tot 8 personen? Dan is er een optie om een klein busje te huren welke geen tussenstops heeft.

Niet iedere vliegmaatschappij biedt vluchten en last minutes aan naar Gazipasa airport. Diegene die het sowieso wel aanbieden zijn:

  • Pegasus
  • Turkish airlines
  • Corendoneetkamer

Voordelen van een eigen vakantiehuis

Bent u misschien nog aan het afwegen of het handiger is om naar een hotel, appartement of vakantiehuis te gaan? Zelf heb ik ook meerdere keren gebruik gemaakt van een all-inclusive constructie of een appartement of hotelkamer geboekt voor een zonvakantie. Natuurlijk heeft alles zijn nadelen en voordelen.

Een resort is voor lekker-lui-land: liggen aan het zwembad en de hele dag eten en drinken. Maar een groot nadeel hiervan is dat het voor zo’n 90% van de gevallen gelegen is op een afgelegen plek (weg van de stad).

Een hotelkamer is vaak centraal gelegen, waardoor je snel in het centrum zit. Maar hier zit je gevangen op een kleine kamer waar je weinig kunt.

Een vakantiehuis, of vakantievilla in dit geval, biedt alle ruimte en vrijheid. Lekker zelf een avondje koken, Nederlandse TV zenders, een wasmachine en meer rust en privé! U kunt toch niet zeggen dat u het niet met me eens bent dat dit ideaal is en echte pluspunten zijn? Vaak plannen wij het om en om: de ene avond gaan we de stad in, lekker uit eten en wat shoppen. De andere avond doen we boodschappen in de supermarkt, koken we in eigen keuken, gaan we lekker natafelen en ploffen daarna op de bank voor een goede serie of film.

Wilt u weten wat onze prijzen zijn en wanneer de villa nog beschikbaar is? Klik dan hier.

 

Translate »